Belépés
sz719eszter.blog.xfree.hu
A megbocsátás az az illat, melyet az ibolya hint arra a cipősarokra, amely eltapossa őt. Mark Twain Szuromi Eszter
2016.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Felsőbb Én üzenete Mike Quinsey közvetítése
  2016-02-23 10:42:31, kedd
 
  ...A szavak nem megfelelőek az abszolút béke és harmónia leírására. A jelenlegi életetek csak a szomorú visszatükrözése annak, ami számotokra jönni fog; így nagyon megéri minden erőfeszítés, amit a magasabb rezgésbe kerülésbe fektettek.

Felsőbb Én üzenete

Mike Quinsey közvetítése





2016. január 8.

Kedveseim, vegyetek egy mély lélegzetet és készüljetek fel sok eljövendő változásra. Látszatra úgy tűnhet, hogy néhány visszahúzó erő létezik, ahol a jelenlegi rendszerek érdekeltek.

Azonban az elme legnagyobb képében minden akció látható lehet, amint megkezditek a többszörös változások időszakát. Minden állomáson természetesen fogjátok látni ezeket, az azonnali hatásuknak megfelelően. Azonban, ha láthatjátok a hosszú távú eredményt, akkor fogjátok felismerni, hogy minden történés a teljes átalakulási folyamat egy része. Legtöbben már tudjátok, hogy az esemény, ami történik, a sötét erőktől való megszabadulásért van.

A Földanya már tett változtatásokat ennek érdekében, és ő ,,lerázza" a sötéteket a tetteivel. Jelenleg, attól függően, hol vagytok a Földön, ez veszélyesnek tűnhet nektek; de emlékezzetek, hogy a Föld felszínén a változások elkerülhetetlenek a tisztulás kapcsán. Legyetek biztosak abban, hogy a Galaktikus Föderáció abban az időben aktív lesz, és ha szükséges el fog távolítani titeket, ha súlyosan veszélyeztetett helyzetben lesztek. Próbáljatok nem félni a változásoktól, mivel ti nem lesztek közvetlenül érintettek, kivéve, ha annak karmikus oka van. Sokszor nehéz számunkra ilyen dolgokba beavatkozni, de mivel azt a feladatot kaptuk, hogy segítsünk nektek, elmozdíthatunk titeket, amíg a veszély el nem múlik. A történelmetekben leírták, hogy sok civilizáció egyszerűen nyomtalanul eltűnt. (A mostani nem fog eltűnni, csak átalakulni, az Ég Terve szerint /Milly)


Sok minden történik a tudtotok nélkül, de a Galaktikus Föderáció minden, a Földön megtörtént dolgot figyelemmel kísér. Ahol lehetséges, ott az energiákat olyan helyre irányítják, ahol a legkisebb hatást fejtik ki az életformákra. De vannak idők, amikor a fő változásokra van szükség, amikor földtömegeket alakítanak át és vízi utakat változtatnak meg. Ezekben az időkben mindennél fontosabb nyugalomban maradni és elkerülni, hogy az energiátokat a félelemre fordítsátok. Maradjatok nyugodtak és ha így tesztek, másoknak is segítetek, hogy ugyanezt tegyék. Az kivédhetetlen, hogy valamennyi félelem megjelenjen a fő változásoknál, de biztosítsátok az embereket, hogy mindez a Föld javát szolgálja. A réginek, ami már többé nem szolgálja az Új Kor céljait, mennie kell, hogy helyet adjon az újnak. Ahol lehetséges, a változásokat úgy kell enyhíteni, hogy minden lehetőséget megadjon nektek az alkalmazkodáshoz. A változásokat több, mint egy civilizáció felügyeli, így könnyen megtudható, hogy a felsőbb erők a felelősek. A bekövetkező Esemény nagy jelentőségű a Naprendszer szempontjából, amely ezért részesül olyan nagy figyelemben.

Amint a rezgések folyamatosan nőnek, sokféle búcsút fogtok észlelni. Ez elkerülhetetlen és szükségszerű ahhoz, hogy az Emberiség a fejlődésében megtegye a következő lépést. Ez minden napciklus végén megtörténik és ezért nincsenek az emberek egymással összekötve a kapcsolataikban. Ez lehetőséget ad a lelkeknek, hogy újra hozzájáruljanak a haladásukhoz és a jövőnek szüksége van a fejlődés folytatására. A ti tapasztalataitok a Földi inkarnációitok alatt felkészítettek titeket, hogy készek legyetek másokat szolgálni, és titeket nagyon szeretnek és elismernek azért, hogy így tesztek. Ti kipróbáltátok az erőtöket és a határozottságotokat a bajban, és képesek vagytok bármilyen helyzetet kezelni, amiben találjátok magatokat. Mélyen legbelül emlékezni fogtok, hogy ti mindannyian önként jelentkeztetek a Földi tapasztalatokon keresztüli növekedésre, és sehol máshol nem nyílik ilyen nagy lehetőség sikert elérni ilyen rövid idő alatt.

Amint áthaladtok a régi ciklus maradványain, a gondolataitokat az Új Kor jobb megértésére fogjátok irányítani. Nagyon különböző lesz, amit tudtok, és nagyon kellemes meglepetés, amikor nagy boldogság és szabadság fogja követni a vágyaitokat. Nem fogják többé erőltetni a találkozást a negatív energiákkal és gond nélkül képesek lesztek követni a választott utat. Sok okos lélek fog segíteni meghozni a választásotokat, a jövőbeli terveteket. Ne legyetek nyugtalanok jelenleg, ha bizonytalanok vagytok abban, milyen irányt fog venni az életetek. Amíg el nem foglaljátok a helyeteket, mint Galaktikus Lények, addig nem tudjátok teljesen megérteni a jövőbeli igényeteket.

Egyszer ha kimozdultok az alsóbb rezgésekből, hamarosan el fogjátok felejteni a dualitásban való élet próbatételeit, de mindig emlékezni fogtok azokra a leckékre, amit tanultatok. Természetesen, néhányan, akik olvassátok ezeket az üzeneteket, már a teljes tudatosság szintjén voltatok, de lejjebb jöttetek a rezgésetekben, hogy az alacsonyabb dimenziókban szolgáljatok. Emiatt a magasabb rezgésekben való létetek emléke sokkal gyorsabban fog visszatérni. A tudásotok a tudatosság alatt van, és ez segít át az élményeken. Isten Feltétel Nélkül Szeret titeket mindannyiótokat és nem tesz különbséget köztetek, és mindenkit egyenlőnek lát. Így azoknak a lelkeknek, akik értéktelennek hiszik magukat Isten Szeretetére, tudniuk kellene, hogy ugyanolyan nagy tisztelet élveznek, mint a többi lélek.

Ha körbenéztek magatok körül, tartsátok észben, hogy minden lélek, akit láttok, egyszerűen úgy cselekszik, ami az élettervének különösen megfelel. Így bármilyen körülmény megjelenésére számíthattok magatok körül, és sose felejtsétek, hogy minden lélek pontosan olyan, mint ti, függetlenül attól, milyen ösvényen halad. Ha megértitek minden lélek élettervének az igazi vonatkozását, az segíteni fog rájönni, hogy a valóságban nem különbözik egyik a másiktól.

Ezzel a tudással szükségtelenné válik ítélkezni más lelkek felett, mert ti Mind Egy vagytok. Ez azért van, mert titeket a Testvéretek Őrének tekintenek és ezért az Emberi Faj minden tagja szeretetet és szánalmat kellene, hogy érezzen a többiek iránt. Ennek a tudata elég kellene hogy legyen, hogy szeretetet küldjünk azoknak, akik mély sötétségben élnek, mivel jobban szükségük van a segítségetekre, mint bármelyik más léleknek, ha vissza akarnak térni a Fénybe. Ők felébredhetnek a magasabb energiáktól, még ha azt is gondolták, hogy lemondanak arról a hitükről, hogy minden élet Egy.

Most az a szándék, hogy (pénzügyi)újraértékelés lesz, a sok késés után. Azonban gondoljatok arra, hogy ez azokkal a valutákkal kezdődik, amelyek a legfontosabbak ebben az időszakban. Láthatjátok, hogy ez a vég kezdete, a sötétek Emberiség feletti diktátuma lehetőségének a vége. Megszabadultok a ,,börtönötökből", amely több évszázadon át visszatartott titeket az igazi fejlődéstől. A legutóbbi időszak volt a legkritikusabb számotokra, ahol nem tudtatok előre lépni a sok fejlesztés előnyei irányába, amit visszatartottak. Ez a helyzet megváltoztatás alatt áll és most sok különböző forrás áll készen, hogy előkerüljön. Ennek a nyilvánosságra hozása most még túl veszélyes sok feltaláló számára, de ha nagy számban bekövetkezik, az azt jelenti, hogy többé már nem lehet visszatartani. Legyetek biztosak abban, hogy ahol az emberek indíttatva érzik magukat az előrehaladásban és bíznak ebben, azok segítséget kapnak.

Meglehetősen hosszú időszak óta vártok dolgokra, hogy bekövetkezzenek; de különböző okokból sokan akadályozzák ezt. Ez az időszak már majdnem elmúlt és az az idő kezdődik, ahol a Fényhez tartozók sokkal szabadabbak lesznek az elmozdulásban és a kinyilvánításban. Sokan az évek alatt felépítkeztek és hamarosan kinyílnak a zsilipek, és ebben az időben lenyűgözőnek fogjátok érezni az esemény megvalósulásának a sebességét. Az előző években sok haladás megvalósult és amint a körülmények lehetővé teszik, az új fejlesztések bősége lesz elérhető. Lehet, hogy sokkolni fog, de nem lesz meglepő megtudni, hogy több száz éve komolyan visszatartottak titeket. De többé nem lesztek eltiltva és amikor a béke a Földre végleg megérkezik, az egyik meglepetés a másik után fog jönni gyors sorrendben. Még mindig lehetnek előre nem látható késedelmek, de a jobbulásotokra szolgáló változások a tietek lesznek, hogy mielőbb élvezzétek minél tovább.

Olyan sokat kell tanulnotok a Földetekről és arról, hogy a történelem könyveitek milyen messze vannak a pontosságtól, amiket az igaz tudás nélkül írtak. Ha megfelelő lesz az idő, a Galaktikus családotok biztosítani fogja, hogy minden lehetőségetek meg legyen megtanulni az igaz történetet. Ők be tudják mutatni az ő álláspontjukat megmutatva azokat az eseményeket, amik a múltatokban voltak, ahogy akkor történtek. A jobb megvilágításban látni fogjátok, hogy az Emberi Fajt hogyan informálták félre a történelme vonatkozásában és különösen az utóbbi időben. Meg fogjátok tudni az igazat a világháborúk okáról, és ez sokkoló és horrorisztikus lesz, különös tekintettel a hatalmas számú életvesztésre. Semmilyen módon nem lehet az igazságot eltörölni vagy manipulálni, és nem fog kiderülni, hogy hibáztatni lehet bárkit, de az adatokat rendbe kell tenni.

Azok akik felelősek a ,,bebörtönözésetekért" a Földön, felelni fognak a nálunk magasabb hatóságoknál. Őket eltávolítják a Földről, biztosítva, hogy a befolyásuk többé ne tudja megzavarni az új energiákat. El fognak jönni azok a napok, amikor megszabadultok minden beavatkozástól, így a választásotok szerint tudjátok élni az életeteket és teljes békében. Meg kell tapasztalnotok, hogy megértsétek, ez mit jelent, mivel a szavak nem megfelelőek az abszolút béke és harmónia leírására. A jelenlegi életetek csak a szomorú visszatükrözése annak, ami számotokra jönni fog; így nagyon megéri minden erőfeszítés, amit a magasabb rezgésekbe kerülésbe fektettek. A magasabb szinteken találkozhattok az igazi családotokkal és a barátokkal, akiket régen elfelejtettetek, de hamarosan emlékezni fogtok, ha újra találkoztok.

Szinte biztosan eljön az az idő, amikor az emberek szükségét érzik megtudni, mi folyik a Földön, és az hogyan fogja befolyásolni a jövőjüket. Ahogy valaki, aki többet tud, hogy segíthessen másoknak a megértésben, úgy ti is fel lesztek hívva segíteni addig, amíg az új dolgok elterjednek világszinten. Ez úgy lesz megoldva, hogy mindenki, függetlenül attól, hol áll, lehetőséget kap ezt elfogadni. A mi képviselőink is köztetek lesznek, és valóban, már sokan megtették és teszik a legtöbbet, hogy olyan sok embert informáljanak, amennyit csak lehet arról, ami történik.

Szeretettel és áldással távozom, a Fény világítsa meg a napjaitokat és a teljességhez vezető utat.

Ezt az üzenetet a Felsőbb Énemtől kaptam.

Mike Quinsey.

Forrás: http://www.earthascends.com/page/492161582

Fordította: MAnna

Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Égi üzenetek  
Címkék: alkalmazkodáshoz, megvalósulásának, történelmetekben, megszabadulásért, kinyilvánításban, tapasztalataitok, tapasztalatokon, veszélyeztetett, elkerülhetetlen, változtatásokat, bekövetkezzenek, visszatükrözése, előrehaladásban, elfelejtettetek, választásotokat, mindannyiótokat, hozzájáruljanak, visszatartottak, kapcsolataikban, megvilágításban, gondolataitokat, inkarnációitok, tapasztalnotok, jelentkeztetek, elmozdíthatunk, álláspontjukat, vonatkozásában, horrorisztikus, jobbulásotokra, megszabadultok, szükségtelenné, beavatkozástól, felkészítettek, megváltoztatás, felébredhetnek, legfontosabbak, abszolút béke, jelenlegi életetek, szomorú visszatükrözése, magasabb rezgésbe, mély lélegzetet, jelenlegi rendszerek, elme legnagyobb, többszörös változások, azonnali hatásuknak, hosszú távú, teljes átalakulási, sötét erőktől, változások elkerülhetetlenek, tisztulás kapcsán, időben aktív, feladatot kaptuk, Felsőbb Én, Galaktikus Föderáció, Galaktikus Lények, Isten Feltétel Nélkül Szeret, Isten Szeretetére, Mind Egy, Testvéretek Őrének, Emberi Faj, Emberi Fajt, Felsőbb Énemtől,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Fodor Ákos költő,  Ébredj  Pocsai Piroska - NE SIESS!  A fenyő nem szép fa, (...)  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Minden gyerek jó.  Alvó cica  Szép estét  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Bizonyos kulturális szint nélk...  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Álom  Facebookon kaptam  802 esztendeje, 1222. április ...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Április 22. a Föld napja,  Két tekintet van  Facebookon kaptam  Mindenünk, amink van, amit sze...  Facebookon kaptam  Naplemente  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Jó éjszakát  Pillangó  Facebookon kaptam  Életművészet  Két ember becsülete  György napra  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Sokkal bölcsebb a természet,  Ébredj  Mosolyogtál már ma?  A fák lelke  Esti kép  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Ha így haladunk...  Amit átélünk,  Maradék idő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A hét szűk esztendő  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Szép estét kedves látogatóimna...  Beney Zsuzsa  Búzaszentelés  Facebookon kaptam  A Gömb  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  A fenyő nem szép fa, (...)  Ha így haladunk...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  próbáljuk ki az őszinteséget  Facebookon kaptam Krisztinától  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Álom  Környezetvédelem  Pillangó  Minden szülő a lényével nevel.  Semmit ne higgy el  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gondolatok az életről és szere...  Beney Zsuzsa - Tavasz  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gondolatok az életről és szere...  Ahogy emelkedik a rezgés...  Facebookon kaptam  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  A hét szűk esztendő  A keserű igazság  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Amit átélünk,  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 23  Facebookon kaptam  A fák lelke  Facebookon kaptam  Próbálkozni kell ahhoz,  Szép estét kedves látogatóimna... 
Bejegyzés Címkék
abszolút béke, jelenlegi életetek, szomorú visszatükrözése, magasabb rezgésbe, mély lélegzetet, jelenlegi rendszerek, elme legnagyobb, többszörös változások, azonnali hatásuknak, hosszú távú, teljes átalakulási, sötét erőktől, változások elkerülhetetlenek, tisztulás kapcsán, időben aktív, feladatot kaptuk, történelmetekben leírták, tudtotok nélkül, energiákat olyan, legkisebb hatást, időkben mindennél, félelemre fordítsátok, változásokat több, civilizáció felügyeli, felsőbb erők, bekövetkező Esemény, rezgések folyamatosan, fejlődésében megtegye, következő lépést, emberek egymással, jövőnek szüksége, fejlődés folytatására, régi ciklus, negatív energiákkal, választott utat, jövőbeli terveteket, jövőbeli igényeteket, alsóbb rezgésekből, dualitásban való, teljes tudatosság, alacsonyabb dimenziókban, magasabb rezgésekben, tudatosság alatt, többi lélek, élettervének különösen, igazi vonatkozását, tudással szükségtelenné, többiek iránt, tudata elég, magasabb energiáktól, valutákkal kezdődik, legfontosabbak ebben, sötétek Emberiség, igazi fejlődéstől, legutóbbi időszak, legkritikusabb számotokra, helyzet megváltoztatás, nyilvánosságra hozása, emberek indíttatva, évek alatt, időben lenyűgözőnek, esemény megvalósulásának, előző években, körülmények lehetővé, egyik meglepetés, másik után, jobbulásotokra szolgáló, tietek lesznek, történelem könyveitek, igaz tudás, igaz történetet, múltatokban voltak, jobb megvilágításban, történelme vonatkozásában, utóbbi időben, világháborúk okáról, hatalmas számú, igazságot eltörölni, adatokat rendbe, nálunk magasabb, befolyásuk többé, választásotok szerint, magasabb rezgésekbe, magasabb szinteken, igazi családotokkal, emberek szükségét, hogyan fogja, teljességhez vezető, alkalmazkodáshoz, megvalósulásának, történelmetekben, megszabadulásért, kinyilvánításban, tapasztalataitok, tapasztalatokon, veszélyeztetett, elkerülhetetlen, változtatásokat, bekövetkezzenek, visszatükrözése, előrehaladásban, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 18436 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1202
  • e Hét: 6847
  • e Hónap: 15382
  • e Év: 62975
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.